Uvjeti korištenja

Posjećivanje stranica, dohvaćanje materijala i njihovo korištenje podložno je svoj primjenjivoj zakonskoj regulativi i ograničeno Uvjetima korištenja navedenim u nastavku.

Posjetitelj pregledava i koristi informacije dostupne na ovim stranicama na vlastitu odgovornost i bez ikakvih ograničenja prihvaća uvjete korištenja navedene u nastavku.

TDS d.o.o. nastoji sve informacije dostupne na ovim stranicama držati točnima i redovito ih osvježavati. Bez obzira na to, TDS d.o.o. ne garantira njihovu točnost, potpunost i korisnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za pogreške na ovim stranicama.

Posjetitelj koristi ove stranice na vlastitu odgovornost. TDS d.o.o. nije odgovoran za nikakvu štetu na programskoj i računalnoj opremi ili drugim oblicima vlasništva koja može biti rezultat posjete stranica ili dohvačanja sadržaja s njih.

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s TDS d.o.o., niti TDS d.o.o. ima kontrolu nad njima. TDS d.o.o. nije direktno niti indirektno odgovoran za nikakvu štetu koja može nastati kao posljedica posječivanja tih stranica ili korištenja resursa.

Sve informacije i materijali koje posjetitelj pošalje elektroničkom poštom, kroz forme ili su rezultat posjete stranicama su povjerljive. TDS d.o.o. će te informacije koristiti isključivo u skladu s Izjavom o privatnosti.

Svi logotipi i drugi elementi objavljeni na ovim stranicama koji određuju identitet su registrirani ili neregistrirani znakovi TDS d.o.o. ili drugih vlasnika i smiju se koristiti isključivo uz odobrenje TDS d.o.o. ili drugih vlasnika.

Sve informacije na ovim stranicama, a posebno slike, tekstovi, dokumenti, izvorni programski kod vlasništvo su TDS d.o.o.. Njihovo korištenje može biti predmet zakonske odgovornosti u skladu sa svom primjenjivom zakonskom regulativom.

Dokumenti objavljeni na ovim stranicama namijenjeni su javnoj objavi, a vlasništvo su TDS d.o.o.. Svatko smije koristiti dokumente, pozivati se na njih ili ih citirati, ali isključivo u izvornom obliku i uz obvezno navođenje izvora.

Korištenje dokumenata i izvornog programskog koda i ostalih informacija dostupnih na ovim stranicama na bilo koji drugi način od gore navedenog, bez dozvole TDS d.o.o. predstavlja povredu vlasništva i kao takvo podložno je zakonskoj odgovornosti koja je regulirana zakonima Republike Hrvatske ili drugom primjenjivom regulativom.

TDS d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Uvjete korištenja. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.